Glasbewassing

Een schone gevel en blinkende ramen zorgen er mede voor dat uw bedrijfspand, winkel, showroom, appartementengebouw of instelling representatief is. Voor een goede indruk bij klanten, medewerkers en bewoners schakelt u een professionele glazenwasser van schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak uit Waalwijk in.

Glazenwassen: traditioneel of telewash

Afhankelijk van uw specifieke situatie werken onze glazenwassers op traditionele wijze of met behulp van het telewash-systeem. Bij de traditionele manier hanteert de glazenwasser een ladder, inwasser, trekker en spons. In speciale situaties maakt de glazenwasser gebruik van hoogwerkers. Heller Totale Schoonmaak heeft jarenlange ervaring met alle voorkomende werkmethoden.

Bij het telewash-systeem, ook wel telescoopbewassing genaamd, werkt de glazenwasser met gedemineraliseerd water (osmose) en een telescoopsteel met borstel die tot 14 meter hoog reikt. Voordelen van dit systeem zijn dat het weinig ruimte vraagt en voordeliger is dan een hoogwerker.

Het gedemineraliseerde water zorgt voor een glashelder resultaat zonder strepen. Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak beschikt over een filterinstallatie waarmee we zelf water demineraliseren tot omgekeerde osmose.

Glazenwasser nodig? Neem contact op

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Waalwijk of de regio Den Bosch / Tilburg – Breda die met u mee denkt en adviseert? Neem dan contact met ons op. Heller Totale Schoonmaak komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.