Schoonmaak

Sanitair-benodigdheden

Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak in Waalwijk is uw leverancier voor onder meer handdoek- en toiletrolautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissers en afvalbakjes in de regio’s Den Bosch en Tilburg - Breda. Ook verzorgen wij graag de naleveringen, een ontzorgende gedachte!

Besparende sanitair-benodigdheden

Kostenbeheersing, afvalvermindering en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke aspecten die een rol spelen bij sanitair-benodigdheden. Bijvoorbeeld dankzij strak gewikkelde toiletrollen, die 4,5 maal de hoeveelheid van een traditionele rol bevatten, is aanvullen minder vaak nodig en wordt een kostenbesparing gerealiseerd. Ook is het mogelijk om verspilling te verminderen door toiletrollen zonder kartonnen huls te gebruiken en toiletrolhouders te voorzien van een remfunctie.

Apparatuur in bruikleen

Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak levert apparatuur zoals handdoekautomaten en toiletrolapparaten van de A-merken Lotus en Tork in bruikleen en geeft hierop levenslange garantie. Bovendien hoeven onze dispensers minder vaak bijgevuld te worden ten opzichte van katoenen handdoeksystemen; hiermee verlaagt u uw onderhoudskosten. De nieuwe apparatuur vraagt minder ruimte, u betaalt geen huurkosten en u bent niet gebonden aan een contract.

Kosten op basis van verbruik

Op basis van het aantal apparaten, het aantal medewerkers in uw organisatie en het aantal te werken dagen maken wij een gerichte inschatting. Zo rekenen wij u voor hoeveel sanitair-benodigheden uw organisatie nodig heeft. We hebben bewust gekozen voor een systeem waarbij opdrachtgevers betalen op basis van het werkelijke verbruik aan sanitair-benodigdheden. Wij werken niet volgens een verhuursysteem met vaste (week)prijzen waarbij wél extra kosten in rekening worden gebracht bij een groter verbruik, maar géén creditering plaatsvindt bij een kleiner verbruik. Immers, de ene periode is de andere niet vanwege ziekte, vrije dagen en/of feestdagen.

Sanitair-benodigdheden? Neem contact op

Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak in Waalwijk is helder in de kosten die u maakt voor sanitair-benodigdheden; wij factureren alleen het werkelijke verbruik. Wij zorgen ervoor dat de aanvulling op tijd en franco bij u geleverd wordt. Eén leverancier, één factuur, minder fouten en minder contactpersonen. U wilt dat ook voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op en we maken een vrijblijvende offerte op maat voor u.