Schoonmaak

Over schoonmaakbedrijf Heller

Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak in Waalwijk is sinds 1998 actief in de schoonmaakbranche en heeft daarbij een goede naam opgebouwd. Wij werken onder andere voor het midden- en kleinbedrijf in de regio’s Den Bosch en Tilburg – Breda. Ook grote schoonmaakbedrijven weten ons steeds vaker te vinden voor het uitbesteden van glasbewassing en specialistische klussen.

SIEV-lidmaatschap

Heller Totale Schoonmaak is lid van SIEV (Schoonmaken-is-een-Vak). Dit keurmerk garandeert dat u een professioneel, servicegericht en kwaliteitsbewust schoonmaakbedrijf inschakelt. Om deze kwaliteit te garanderen, is ons team van schoonmakers en glazenwassers gediplomeerd.

Ervaring en korte lijnen

Heller Totale Schoonmaak onderscheidt zich dankzij haar jarenlange ervaring, knowhow met hoogwerkers, telescopische glasbewassing en kleinschaligheid. Dankzij onze kleinschaligheid zijn de lijnen kort waardoor we in staat zijn een uitstekende controle en kwaliteit te leveren.

Duurzaamheid

Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in het feit dat wij zoveel mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen gebruiken en “groene” stofzuigers inzetten. Ook werken we alleen met leveranciers van sanitair-benodigdheden die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Waalwijk? Neem contact op

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Waalwijk dat kwaliteit en persoonlijke service levert, dan bent u bij Heller Totale Schoonmaak aan het juiste adres. We maken graag een offerte op maat.