Schoonmaak
Schoonmaak
Schoonmaak
Schoonmaak

Heller Totale Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak in Waalwijk is gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en sanitair-benodigdheden. Wij werken in opdracht van bedrijven (midden- en kleinbedrijf), verenigingen van eigenaren, bouwbedrijven en organisaties zoals scholen en verzorgingsinstellingen in de regio’s Den Bosch en Tilburg - Breda.

Schoonmaak

Een schone werkomgeving leidt tot een beter werkklimaat en een goede indruk bij uw medewerkers en klanten. Heller Totale Schoonmaak zorgt ervoor dat uw organisatie van deze voordelen profiteert door te werken met een vast en gediplomeerd team schoonmaakmedewerk(st)ers.

Lees meer...

Glasbewassing

Het reinigen van ramen en gevelbeplating doen onze glazenwassers op traditionele wijze (ladder, inwasser, trekker en spons) of met behulp van het telewash-systeem. Bij het telewash-systeem wordt gewerkt met gedemineraliseerd water en een telescoopsteel met wasborstel.

Lees meer...

Specialistische reiniging

Voor specialistische schoonmaak, zoals gevelreiniging, graffitiverwijdering, traphalonderhoud, dakgootreiniging en reiniging / conservering van alle type vloeren, bent u bij Heller Totale Schoonmaak aan het juiste adres. Ook zijn wij thuis in het opleveren van mutatiewoningen.

Lees meer...

Sanitair-benodigdheden

Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak is uw leverancier voor onder meer handdoek- en toiletrolautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissers en afvalbakjes van de A-merken Lotus en Tork. Wij verzorgen ook graag de naleveringen, een ontzorgende gedachte!

Lees meer...