Schoonmaak
Schoonmaak

Specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak in Waalwijk houdt van uitdagingen. Neem bijvoorbeeld een specialistische taak zoals het verwijderen van graffiti of gevelreiniging. Dankzij jarenlange ervaring verwijderen wij graffiti en reinigen we gevels zonder resten achter te laten.

Graffitiverwijdering / gevelreiniging

Voor het schoonmaken van gevels en het verwijderen van graffiti maakt Heller Totale Schoonmaak, afhankelijk van het type gevel en de ondergrond, gebruik van hogedruk of vochtstraaltechniek. Vochtstraaltechniek houdt in dat met behulp van zand en water, onder lage druk, de vervuiling van de oppervlakte verwijderd wordt. Deze vorm van reinigen is veel minder milieubelastend aangezien geen chemicaliën worden gebruikt. Dankzij het ingenieuze straalsysteem ontstaat minder stofvorming dan bijvoorbeeld bij het inmiddels verboden zandstralen.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een belangrijk aspect met diverse werkwijzen. Uiteraard vergt een vloer van natuursteen een andere behandeling dan bijvoorbeeld marmoleum.

  • Marmoleum en linoleum
    Heller Totale Schoonmaak werkt met schrobmachines om marmoleum en linoleum vloeren grondig te reinigen en eventuele oude waslagen te verwijderen (strippen). Vervolgens wordt de vloer voorzien van een waslaag. Periodiek kan de vloer bijgehouden worden door het sprayen en opblokken van de vloer. Hierbij wordt de vloer voorzien van een spraywas en daarna met een hoge toerenmachine opgeboend (opblokken).
  • Natuursteen
    Ook zijn we thuis in het reinigen en onderhouden van alle natuursteensoorten. Voor vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden neemt u gerust contact met onze gespecialiseerde schoonmakers op.
  • Tapijt
    Tapijtreiniging kunt u ook met een gerust hart aan onze gediplomeerde schoonmakers overlaten. Het reinigen van tapijt gebeurt volgens de zogenaamde sproei-extractie-methode. Eerst worden de vlekken intensief voorbehandeld. Na een bepaalde inwerktijd wordt de gehele oppervlakte machinaal gereinigd. Desgewenst kun u het tapijt laten voorzien van een beschermende, vuilafstotende impregneerlaag zodat het behandelde tapijt langer schoon blijft.

Nieuwbouwopleveringen

Bij nieuwbouw van woningen en bedrijven verzorgt schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak de "eerste" schoonmaak. Daarbij worden (tegel)vloeren en/of wanden ontdaan van voeg- of cementsluier, kitresten, stucresten, enzovoort. Ook verwijderen we kitresten, stickers, stucwerk en verfresten van ramen en kozijnen. Ook het bouwafval wordt door ons afgevoerd.

Dakgootreiniging

Veel dakgoten raken verstopt door bladeren van bomen of vogelnesten met lekkage als gevolg. Voorkom verstopte afvoerpijpen, natte muren en houtrot van bijvoorbeeld kozijnen en laat uw dakgoten periodiek leegmaken.

Specialistische reiniging? Neem contact op

Specialistische reiniging houdt niet op bij gevelreiniging, vloeronderhoud, dakgrootreiniging en nieuwbouwopleveringen. Heller Totale Schoonmaak in Waalwijk is u graag van dienst met diverse schoonmaakwerkzaamheden in de regio’s Den Bosch en Tilburg - Breda. Neem contact met ons op en we brengen graag een offerte uit die toegespitst is op uw specifieke situatie.