Schoonmaak

Schoonmaak

Een schone werk- of woonomgeving leidt tot een beter werk- of woonklimaat en een goede indruk bij uw klanten, medewerkers of bewoners.

Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak in Waalwijk werkt onder andere in opdracht van bedrijven (midden- en kleinbedrijf) en VvE’s (verenigingen van eigenaren) in de regio’s Den Bosch en Tilburg – Breda die algemene ruimtes zoals trappenhallen periodiek of incidenteel schoon willen laten maken. Daarnaast verzorgen onze schoonmakers in opdracht van bouwbedrijven de schoonmaak van nieuwbouw of na een verbouwing. Ook zijn onze schoonmakers actief voor organisaties zoals scholen en verzorgingsinstellingen.

Door te werken met vaste schoonmakers en glazenwassers zorgt Heller Totale Schoonmaak ervoor dat uw pand pico bello in orde is, zowel van binnen als buiten. Uw pand is immers uw visitekaartje.

Reguliere of incidentele schoonmaak

De schoonmaakmedewerk(st)ers van Heller Totale Schoonmaak werken op dagelijkse of wekelijkse basis. Met u bespreken we de uit te voeren werkzaamheden en wordt de situatie geïnventariseerd. Vervolgens ontvangt u een overzichtelijke, vrijblijvende offerte.

Aan elke opdrachtgever wordt een vaste schoonmaker toegewezen die volgens een nader over een te komen werkschema werkt. Het contract is meestal gebaseerd op een vaste maandprijs.

Ook voor eenmalige klussen in de regio’s Den Bosch en Tilburg – Breda bent u bij schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak aan het juiste adres.

Schoonmaakonderhoud? Neem contact op

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk dat met u mee denkt en adviseert? Neem dan contact met ons op. Heller Totale Schoonmaak komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.